Želite organizirati poslovno druženje ali pa morda učvrstiti vezi med zaposlenimi s programom team buildinga?

Na Šmartinskem jezeru bo vsakdo našel nekaj zase. Je vaša ekipa željna adrenalina in vedno polna energije? Lahko vam pripravimo skupinsko vejkanje, kjer vas bo sprejel naš inštruktor in vam predstavil ta atraktiven šport, ali pa se zapeljete s tubo.

Lahko se v skupini podate na raziskovanje po jezeru s supom, kajakom ali kanujem in se še bolje spoznate ter si ogledate Šmartinsko jezero še z drugega zornega kota.

Seveda pa lahko ostanete tudi samo na kopnem in se skupaj sprehodite okoli jezera, potem pa se okrepčate pri katerem izmed številnih ponudnikov na Šmartinskem jezeru. Okolica jezera ponuja številne zanimive kotičke, kjer lahko realizirate tudi morebiten lasten program team buildinga. V tem primeru nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev.

Predlogi aktivnosti, ki jih lahko vključite v program team buildinga
Wake-anje v wake parku

Doživetje v wake parku predstavlja zanimivo in adrenalinsko izkušnjo ter spoznavanje atraktivnega novega športa.

Supanje na Šmartinskem jezeru

Dobra ideja za aktivno preživljanje časa z vašimi zaposlenimi ali poslovnimi partnerji je lahko vsekakor tudi supanje na Šmartinskem jezeru. V naši čolnarni si supe lahko tudi izposodite.

Raziskovanje s kajaki ali kanuji

Za raziskovalce, ki želijo odkriti vse lepe kotičke Šmartinskega jezera so v naši čolnarni na voljo tudi kajaki in kanuji, ki omogočajo, da obiskovalci potešijo svojo željo po vodnih avanturah.

Gozdna učna pot

Svoje zaposlene ali poslovne partnerje popeljite na sprehod v naravo in se sprehodite tudi po gozdni učni poti, ki ob prijetnem in sproščujočem petju ptic, nudi tudi številne zanimive informacije o živalih in rastlinah, ki jih najdemo v okolici jezera.

Skoči do osrednje vsebine