ŠRC ŠMARTINSKO JEZERO

CENIK VOZOVNIC (V EUR)

Posamična vozovnica - wake park
5 krogov (na osebo) 10 min 10,00
1 ura (20 krogov ) 15,00
2 ure (40 krogov ) 20,00
Darilni bon 1 15,00
Darilni bon 2 20,00
Maksimalni čas pri zakupu 5 krogov je omejen na 10 min. Pri nakupu desetih vozovnic za vožnjo z wake vlečnico gratis vstopnica za Letno kopališče Celje. Vozovnica je neprenosljiva med uporabniki.
Vožnja s tubo
5 krogov (na osebo) 10,00
5 krogov (2 osebi) 15,00
Izposoja opreme
neoprenska obleka - kratka (do 2 uri) 3,00
PRO wakeboard za vodne objekte 8,00
sup, deska 8,00
kajak, kanu 8,00
Tečaji deskanja na vodi (do 2 osebi)
Vključena osnovna - začetna board oprema in učitelj 40,00
Pogoj za izvedbo tečaja: Predhodna rezervacija termina. Tečaj poteka 2 uri. Pri izposoji pro opreme doplačilo 15 EUR.
Opombe:
1. V ceno vozovnice je vključena osnovna oprema (rešilni jopič, vodna čelada, vodne smuči ali wakeboard). 2. Doplačilo za izposojo preme (neoprenska obleka, PRO wakeboard za objekte na vodi). 3. Pred uporabo vlečnice je obvezna podpisana izjava s strani uporabnika. 4. Obvezna je uporaba rešilnega jopiča in vodne čelade. 5. V cenah je vključen DDV v skladu z veljavno zakonodajo! 6. Cene v ceniku veljajo od 8. 6. 2021 dalje.
Cenik izposoje e-koles
Električno kolo (do 5 ur) 15,00

1. V primeru povzročitve škode na opremi, je oseba, ki si je sposodila opremo, dolžna poravnati nastalo škodo v višini 60% cene nove opreme. 2. Oseba, ki si opremo izposodi, prevzema polno odgovornost za opremo. 3. Izposojena oprema ni zavarovana. Eventuelne poškodbe opreme krije oseba, ki si je opremo izposodila. Eventuelna kraja opreme je odgovornost osebe, ki si je opremo izposodila in ta oseba je ob najemu seznanjena, da bo v tem primeru plačala 100% vrednosti opreme. 4. V primeru kraje je oseba, ki si je opremo izposodila, dolžna krajo prijaviti lokalni policijski postaji. 5. Menjava opreme v najemnem obdobju z opremo enake kvalitete in vrednost je vedno mogoča. Prav tako je mogoča menjava opreme za drugo višje kvalitete z doplačilom razlike v ceni najema. V primeru, da se menja oprema za opremo nižje kvalitete pa vračilo denarja ni možno. 6. Najem opreme je potrebno plačati vnaprej, v kolikor ni drugače pisno dogovorjeno z vodstvom podjetja. 7. V primeru zamude vračila opreme se zaračunava dodaten dan najema po veljavnem ceniku. 8. V kolikor oprema ni vrnjena najkasneje v 7 dneh po izteku najemnega obdobja bo oprema prijavljena na Policijo kot ukradena. 9. Oprema se lahko vrne pred iztekom najemnega obdobja. Vračilo denarja ni mogoče. Vračilo denarja je možno samo v primeru poškodb, bolezni in sicer ob predložitvi zdravniškega potrdila. 10. Ob prevzemu izposojene opreme je potrebno podpisati izjavo o najemu opreme. S podpisom izjave najemnik sprejme splošne pogoje izposoje opreme. 11. Izjava o najemu je veljavna samo v primeru, ko je plačilo za celoten čas najema izvršeno v celoti in je najemnik predložil veljaven osebni dokument. Najemnik dovoljuje shranjevanje osebnih podatkov izposojevalcu opreme in uporabo le teh za namene statistične obdelave. Izposojevalec pa se obvezuje, da bo prejete podatke hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Za posamezno izposojo kolesa je potrebno priložiti veljaven osebni dokument in varščino v višini 20,00 €. Cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cene. Cenik velja od 15.6.2021 do preklica!
Skoči do osrednje vsebine