WAKE PARK AKTIVNOSTI

Wake park


S pridihom zabave in andrenalina je vejk vse bolj priljubljen šport za ljubitelje rekreativnega športa saj je mešanica smučanja na vodi, deskanja in surfanja.


Cable wakeboarding je oblika deskanja na vodi s pomočjo vlečnice. V našem parku je na razpolago 374m dolga dvo-točkovna vlečnica (System 2.0), ki omogoča vožnjo hkrati samo enemu deskarju, se pa zato lahko toliko bolj prilagodi željam deskarja, kar pomeni, da se lahko deskarju med samo vožnjo prilagaja hitrost vožnje. Pri deskanju na vodi uporabljamo vodne smuči ali desko (wakeboard) na kateri so vezi, ki nam omogočajo dober oprijem nog na deski.


Stvar je popolnoma enostavna: S pomočjo strokovnega osebja boste dobili vsa ustrezna navodila in opremo. Skratka, deska za začetnike plava na vodi, na noge si nataknete čevlje, potem pa vam v roke potisnemo kabel, ki vas bo začel počasi vleči. Z nekoliko spretnosti in malce sreče boste kaj hitro že ”smučali ali deskali”.

 

Doživetje s sup desko ali kajakom


Poletne mesece, ki številne počitnikarje zvabijo na morje, lahko izkoristite za aktivnosti na Šmartinskem jezeru. Poleg sprehodov in teka okoli jezera, kolesarjenja, pohodništva in številnih drugih aktivnosti, si lahko privoščite mirno plovbo po jezeru.


Supanje ali Stand Up Paddleboarding je zabavna, sproščujoča in nekoliko zasvojljiva aktivnost na vodi, pri kateri stojiš na veliki stabilni sup deski in veslaš. Supanje na eni strani zna zadovoljiti željo po sprostitvi, zabavi, raziskovanju, na drugi strani željo po večji aktivnosti, resnem športanju.


 

Priljubljenost supanja zelo raste in je v zadnjem desetletju prejelo naziv za najhitreje rastoči vodni šport. Samo par zamahov pa je z veslom potrebnih, da vas popelje v čudoviti svet lepote, miru in tišine. Šmartinsko jezero je kot nalašč za prve zavesljaje v novo avanturo, saj ga lahko brezskrbno raziskujete tudi sami.

Velika akrobatska 25m skakalnica


Velika 25-metrska akrobatska skakalnica za izvajanje skokov v vodo je odlična pridobitev, saj podobnih skakalnic v Sloveniji ni. Prepričani smo, da jih bodo športni klubi z veseljem uporabljali za treninge in tekmovanja.


Zaradi varnostne specifike in elementov je objekt namenjen le za organizirana športna društva ali posameznike, ki se ukvarjajo s tovrstno športno panogo.


Kontaktirajte nas!


Če imate kakšna vprašanja, vas prosimo, da na kontaktirate in se pozanimate


Kontakt